12°C - Plovdiv, Bulgaria
Thursday, 21.08.2014
09:17 h


 

 

BG EN

Настаняване  Конферентен център СПА Ресторант Специални оферти Направления  Контакти

.

Book online today for the best rate - guaranteed!

 
 
 

Седмица на класически масаж!

Седмица на класически масаж!
Седмица на Класически масаж!   В периода 02.07-06.07 може да се възползвате от 50 % отстъпка от цените на: -Цялостен Класически масаж/50 мин/ - 36 BGN само за 18 BGN -Частичен Класически масаж/30 мин./ - 25 BGN само за 12,50 B ...Шампиони от 3 държави в титаничен сблъсък в Пловдив!

Шампиони от 3 държави в титаничен сблъсък в Пловдив!
На 22 юни, от 18 часа, Централният площад на града под тепетата ще стане свидетел на невиждано зрелище за всички любители на нечовешката сила, воля и издръжливост – Международния „Стронгмен” турнир MUSKULI.COM с участието на 4 то ...Парк Хотел Пловдив е член на Съвет по туризъм Пловдив

Парк Хотел Пловдив е член на Съвет по туризъм Пловдив
Парк Хотел Пловдив е член на Съвет по туризъм Пловдив http://www.tourismplovdiv.org/ ...Добре дошли в новооткрития ресторант MUNDO!

Добре дошли в новооткрития ресторант MUNDO!
  Ресторант MUNDO предлага интригуващи ястия с превъзходен вкус от българската и средиземноморската кухня.   Очаква Ви изтънчена селекция от свежи салати, апетитни ястия и десерти, богата гама напитки, целящи да задоволят и най-взиск ...Добре дошли в нооткрития ресторант MUNDO в Парк Хотел Пловдив!

Добре дошли в нооткрития ресторант MUNDO в Парк Хотел Пловдив!
     Ресторант MUNDO предлага интригуващи ястия с превъзходен вкус от българската и средиземноморската кухня.     Очаква Ви изтънчена селекция от свежи салати, апетитни ястия и десерти, богата гама н ...НОВО - процедури за лице в Spa & Lounge Deluxe

НОВО - процедури за лице в Spa & Lounge Deluxe
      Вече има ново място в Пловдив, където ще се погрижат за здравето и красотата на Вашето лице - Spa & Lounge Deluxe центъра на Парк Хотел Пловдив! Специална селекция от висок клас продукти, компетентно и професионал ...Парк Хотел Пловдив - партньор на наградите за Деня на независимостта на САЩ през 2013 г., празнуван от Американската търговска камара в България!

Парк Хотел Пловдив - партньор на наградите за Деня на независимостта на САЩ през 2013 г., празнуван от Американската търговска камара в България!
  Парк Хотел Пловдив - партньор в наградите за Деня на независтимостта на САЩ през 2013 г., празнуван от Американската търговска камара в България!   find more on: www.amcham.bg   Independence Day Celebration 20 ...Rozali.com: Къде да отседнем в Пловдив?

Rozali.com: Къде да отседнем в Пловдив?
Локация & Дизайн Парк Хотел Пловдив се намира в близост до централна част на града и основните забележителности и атракции в Пловдив, но същевременно е изолиран от градския шум и стрес, тъй като е разположен сред зеленината на парк Лаута. ...Безплатен пешеходен тур в Пловдив!

Безплатен пешеходен тур в Пловдив!
  Каним най-любезно всички жители и гости на Пловдив да се включат в безплатен пешеходен тур из древния и вечен български град, който се организира от ОП"Туризъм" съвместно с  ОИ"Старинен Пловдив" при Община Пловд ...Семинар Е-manager - 05.04 - 06.04.2013 - зала Пълдин, Парк Хотел Пловдив!

Семинар Е-manager - 05.04 - 06.04.2013 - зала Пълдин, Парк Хотел Пловдив!
  Научете повече на: http://e-manager.bg/ ...(1) - 2 - 3 - 4

 

Новини

Актуални новини...


Настаняване

Разгледайте типовете стаи, които предлагаме...


Spa & Lounge

Луксозно Спа изживяване в новооткрития Spa & Lounge Deluxe център...


Конферентен център

Вижте нашите бизнес услуги...


Chat with me
2014 © Парк Хотел Пловдив. Всички права запазени. Кариери