12°C - Plovdiv, Bulgaria
Wednesday, 28.01.2015
03:18 h


 

 

BG EN

Настаняване  Конферентен център СПА Ресторант Специални оферти Направления  Контакти

.

Book online today for the best rate - guaranteed!

 
 
 

3 years of success

3 years of success
    Dear Guests, Thank you for being with us! Thank you for choosing us! Thank you for your trust! Thank you for loving us! Thank you for 3 years of success! Park Hotel Plovdiv team ...Във видимо чудесно настроение на 8-ми Септември в Парк Хотел Пловдив се настаниха звездите CYPRESS HILL и XZIBIT!

Във видимо чудесно настроение на 8-ми Септември в Парк Хотел Пловдив се настаниха звездите CYPRESS HILL и XZIBIT!
      Във видимо чудесно настроение на 8-ми Септември в Парк Хотел Пловдив се настаниха звездите CYPRESS HILL и XZIBIT! Повода на престоя им в Пловдив е част от проекта THE SERIAL KILLERS,  прерастнал в минитурне. ...Премериха се,утре се почват!

Премериха се,утре се почват!
   Бойците, които ще влязат в клетката на първото ММА състезание на стадион у нас, се качиха на кантара днес. Припламнаха и задължителните искри преди утрешното зрелище на стадион Пловдив, което стартира точно в 20.30ч. Гладиаторите се п ...6 двубоя ще разтърсят стадион „Пловдив” в нощта на MMA GRAND ARENA

  MMAGRANDARENA ще взриви стадион „Пловдив” в гр. Пловдив от 20:30 ч. на 7 септември в първата по рода си у нас профи гала-вечер по смесени бойни изкуства на открито. Шоуто, което за първи път в България е с ВХОД СВОБОДЕН, е о ...Месечна среща на Съвет по туризъм - Пловдив в Парк Хотел Пловдив

Месечна среща на Съвет по туризъм - Пловдив в Парк Хотел Пловдив
Месечната среща на Съвет по туризъм Пловдив ще се проведе на 27.08.2014 г. от 14,30 часа в конферентна зала Пълдин на Парк Хотел Пловдив. Срещата ще бъде открита от г-н Любозар Фратев, след което Генералния Секретар на RECEVIN г-н Карме Ривес ще&n ...Седмица на класически масаж!

Седмица на класически масаж!
Седмица на Класически масаж!   В периода 02.07-06.07 може да се възползвате от 50 % отстъпка от цените на: -Цялостен Класически масаж/50 мин/ - 36 BGN само за 18 BGN -Частичен Класически масаж/30 мин./ - 25 BGN само за 12,50 B ...Шампиони от 3 държави в титаничен сблъсък в Пловдив!

Шампиони от 3 държави в титаничен сблъсък в Пловдив!
На 22 юни, от 18 часа, Централният площад на града под тепетата ще стане свидетел на невиждано зрелище за всички любители на нечовешката сила, воля и издръжливост – Международния „Стронгмен” турнир MUSKULI.COM с участието на 4 то ...Парк Хотел Пловдив е член на Съвет по туризъм Пловдив

Парк Хотел Пловдив е член на Съвет по туризъм Пловдив
Парк Хотел Пловдив е член на Съвет по туризъм Пловдив http://www.tourismplovdiv.org/ ...Добре дошли в новооткрития ресторант MUNDO!

Добре дошли в новооткрития ресторант MUNDO!
  Ресторант MUNDO предлага интригуващи ястия с превъзходен вкус от българската и средиземноморската кухня.   Очаква Ви изтънчена селекция от свежи салати, апетитни ястия и десерти, богата гама напитки, целящи да задоволят и най-взиск ...Добре дошли в нооткрития ресторант MUNDO в Парк Хотел Пловдив!

Добре дошли в нооткрития ресторант MUNDO в Парк Хотел Пловдив!
     Ресторант MUNDO предлага интригуващи ястия с превъзходен вкус от българската и средиземноморската кухня.     Очаква Ви изтънчена селекция от свежи салати, апетитни ястия и десерти, богата гама н ...(1) - 2 - 3 - 4

 

Новини

Актуални новини...


Настаняване

Разгледайте типовете стаи, които предлагаме...


Spa & Lounge

Луксозно Спа изживяване в новооткрития Spa & Lounge Deluxe център...


Конферентен център

Вижте нашите бизнес услуги...


Chat with me
2014 © Парк Хотел Пловдив. Всички права запазени. Кариери